Ракија од шљиве 0,7 l – стара 9 година

Domaća prepečenica od šljive, starosti 9 godina, predstavlja vrhunski proizvod koji će oduševiti ljubitelje tradicionalnih srpskih rakija. Ova prepečenica se proizvodi od pažljivo odabranih šljiva, koje sazrevaju na suncu i postižu savršenu zrelost.

4,920.00 рсд

Svojim jedinstvenim ukusom i bogatom aromom, ova rakija se ističe među ostalim vrstama alkoholnih pića. Svaki gutljaj ove prepečenice pruža nezaboravno iskustvo, preplavljujući vaša čula slatkim notama šljive i blagom začinjenošću.

Ono što je posebno važno istaći jeste da je ova prepečenica proizvedena uz poštovanje tradicionalnih metoda destilacije, čime se čuva autentičnost srpske rakije. Ovaj proizvod je pažljivo odležao u hrastovim buradima tokom devet godina, stvarajući tako finu ravnotežu između voćne svežine i bogatstva hrastovog drva.

Uz sve ove kvalitete, domaća prepečenica od šljive ima i mnoge zdravstvene benefite. Bogata je antioksidantima, koji mogu pomoći u borbi protiv slobodnih radikala i jačanju imunog sistema. Osim toga, umereno konzumiranje ove rakije može doneti osećaj opuštenosti i užitka.

Naručivanjem ove prepečenice, dobijate priliku da uživate u autentičnom srpskom proizvodu, koji je rezultat pažljivog rada i posvećenosti proizvođača. Bez obzira da li je kupujete za sebe ili kao poklon za nekoga posebnog, domaća prepečenica od šljive će svakako ispuniti sva očekivanja i probuditi divne uspomene na srpsku tradiciju i gostoprimstvo.