Ракија од дуње 0,7 l

Domaća rakija od dunje 0.7l je autentičan srpski proizvod koji će zadovoljiti čula i dušu ljubitelja rakije. Ova vrhunska rakija se proizvodi od najkvalitetnijih plodova dunje, koja se tradicionalno gaji na našim plantažama. Uzgajana i ubrana sa pažnjom i ljubavlju, dunje su pažljivo fermentisane i destilovane kako bi se postigao vrhunski kvalitet i bogat ukus koji će vas oduševiti.

3,600.00 рсд

Naša domaća rakija od dunje ima jedinstvenu arome i blago slatkast ukus, koji je karakterističan za ovaj voćni napitak. Svaki gutljaj ove rakije pruža vam izuzetno zadovoljstvo i osećaj topline koji se širi kroz vaše telo.

Domaća rakija od dunje je upakovana u elegantnu bocu koja čuva njenu autentičnost i prirodnu svežinu. Sazrevajući u posebnim drvenim bačvama, rakija dobija dodatnu dubinu i kompleksnost ukusa, što je čini posebnom i neodoljivom za svakog istinskog ljubitelja rakije.

Pored svog izvanrednog ukusa, domaća rakija od dunje takođe ima i zdravstvene benefite. Bogata je antioksidantima i korisnim hranljivim sastojcima koji mogu doprineti vašem opštem zdravlju i dobrobiti.

Ukoliko želite da se prepustite užitku tradicionalne srpske rakije i istinski uživate u autentičnom ukusu dunje, naša domaća rakija od dunje je savršen izbor za vas. Sipajte čašu ove čarobne rakije, zatvorite oči i prepustite se mirisima i ukusima koji će vas odvesti na nezaboravno putovanje kroz srpsku tradiciju i kulturu.