Ракија од јабуке 0,7 l

Domaća rakija od jabuke je vrhunski alkoholni napitak koji se proizvodi od pažljivo odabranih domaćih jabuka. Ova rakija se destiluje tradicionalnim metodama, koristeći najkvalitetnije voće koje je ručno branjeno i pažljivo obrađeno. Rezultat je jedinstveni i autentični proizvod koji nosi duh domaće proizvodnje.

2,340.00 рсд

Naša domaća rakija od jabuke dolazi u pakovanju od 0.7 litara, što je savršena količina za uživanje u njenom izvanrednom ukusu. Sa svojim blagim voćnim notama i prijatnom aromom jabuke, ova rakija pruža jedinstveno iskustvo svim ljubiteljima dobrih alkoholnih pića.

Ono što izdvaja našu domaću rakiju od jabuke je pažljivo odabrana kombinacija sorti jabuka koje koristimo u proizvodnji. Svaka sorta doprinosi karakterističnom ukusu i bogatstvu ove rakije. Uz to, naša proizvodnja je sertifikovana i sprovodi se uz poštovanje svih relevantnih standarda kvaliteta.

Domaća rakija od jabuke ima mnoge prednosti i koristi za zdravlje. Osim što pruža zadovoljstvo nepcima, ova rakija se tradicionalno smatra i digestivom koji pomaže varenju. Takođe, jabuka je bogata antioksidantima i vitaminima, što dodatno doprinosi blagotvornim efektima ovog pića.

Ukoliko želite da uživate u autentičnom ukusu domaće rakije od jabuke, naš proizvod je pravi izbor. Ne samo da ćete se oduševiti njenim kvalitetom, već ćete podržati i domaću proizvodnju i tradicionalne metode destilacije.

Naručite našu domaću rakiju od jabuke od 0.7 litara i doživite pravu aromu i ukus prirode u svakom gutljaju.